Biografia

Gerard Sesé (Barcelona, 18 d'octubre de 1986) és politòleg, showman i cantautor català. Ja compta amb 4 CD's al mercat i un DVD, més altres maquetes i projectes que formen part del seu repertori des dels inicis (tot disponible en el web).

Des dels 27 anys fins ara

Amb només 17 anys va treure la seva primera maqueta 'L'has Cagat'. Al cap d'un ay va gravar-ne la segona 'Fugir com un gos' i un any després 'Perdó per ser tan pesat'. Mesos més tard va enregistrar 'Gerard Sesé LIVE de gust?' un DVD en directe. Després vindrien els CDs 'Sota la dutxa' (PICAP) i produït per Jofre Bardagí. Al 2010 seria el torn de 'Ajuda'm a Canviar el món' amb un videoclip gravat a Argentina amb 60 nenes i nenes i al 2013 'De peus al cel'. El seu últim treball ha estat 'No Sóc Jo' al 2016.

Premis i reconeixements

Cal destacar que, amb només 20 anys, Gerard Sesé va guanyar el premi Carles Sabater el qual reconeixia el tema 'Sento' com la segona millor cançó en català del 2006. Gerard Sesé també ha arribat a les semifinals del concurs Enganxa’t a la Música dels Països Catalans, va tocar l’estiu del 2005 a l’Acampada Jove com a semifinalista del concurs Sona 9 i en altres concursos com el de Cançó de Salitja 2012 o en l'homenatge a Llançà a Carles Sabater.

Compromís amb el país i el món

Amb una desena de videoclips enregistrats, en destaca el que ha gravat en català a l'Argentina (on hi va fer un voluntariat durant 6 mesos) amb la participació de 60 nens i nenes. També destaquen les seves actuacions en català fora dels Països Catalans, ha actuat a Argentina, Colòmbia, Bèlgica i Suïssa en català. Va compondre l'Himne de la marxa dels 10.000 a Brussel·les, la cançó de La Via Catalana 'Mà en mà' juntament amb Gonçal i Narcís Perich i la cançó del referèndum 'Sí i Sí' amb Ismael Colomer. També va formar part dels artistes que va oferir un concert el dia que es va celebrar el primer referèndum d'Arenys de Munt.

Teatre i musicals

Ha estat el pianista i arreglista del musical 'Musi...cal?' de la companyia Bareka i representat durant tres temporades al Teatre Llantiol. Ha estat el compositor del musical 'Generació de Merda' de Xavi Morató i també de l'espectacle 'The Feliuettes' com a arreglista, pianista i actor.

Altres professions

Paral·lelament a la música ha treballat professor i, actualment, és showman, monologuista i speaker. També és treatreterapeuta, actor i clown professional i treballa de periodista a la premsa digital. Productor musical i compositor de músiques per a videojocs.